Verhuurd

Hoefblad 22

Leidschendam

Objecttype
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 95.000,- per jaar
Bouwjaar
1980

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR GROOT CA. 758 M2 GELEGEN AAN HOEFBLAD 22 - LEIDSCHENDAM.

INDELING
Het totale oppervlak bedraagt 758 m².

PARKEREN
Tegenover het pand en ook in de directe omgeving.

BESTEMMING
De bestemming is detailhandel.

HUURPRIJS
€ 95.000,= per jaar, exclusief BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

AANVAARDING
In overleg.
De winkel is momenteel in gebruik als supermarkt (Coöp) en zal in 2022 vrij komen voor verhuur.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de wijziging van de maandprijsindex cijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voor het eerst één jaar na huuringangsdatum. De aldus geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

BTW
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt.
Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.


HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere Bedrijfsruimte in de zin van ex artikel 7:230a BW.

ALGEMEEN
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u WVK IN Business BV hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan WVK in Business BV deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheid in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

INFORMATIE
WVK in Business BV
Parkweg 319
2271 BD VOORBURG
T. 070 387 9018
F. 070 386 5227
E. bog@wvk.nl
W. wvkinbusiness.nl

Kenmerken

Adres

Adres
Hoefblad 22
Plaats
Leidschendam

Oppervlakte

Winkelruimte
758 m2

Huur

Prijs
€ 95.000,-
Huur conditie
per jaar
Huurprijs collegiaal tonen
Ja
Huurprijstype
excl btw
Huurprijsvoorvoegsel
Vraagprijs
Prijs
€ 0,-
BTW belast
Ja
Conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Koop

Prijs
€ 0,-
Prijs
€ 0,-
BTW belast
Ja
Conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Diversen

Actief
Ja
Eigen belang
Nee
Vertrouwelijk
Nee

Aanvaarding

Aanmeldingsreden
In verhuur genomen
Datum invoer
22 september 2021
Datum wijziging
2 maart 2023, 03:34
Status
Verhuurd
Bouwvorm
Bestaande bouw

Interesse in deze woning?

Bel dan nu een van de onderstaande nummers of vul het formulier in.
Nootdorp 015 310 99 48