Leidschendam – Eengezinswoning met veranda 7

De Westeinder

De genoemde verkoopprijzen zijn inclusief 2 parkeerplaatsen.

In het gezellige dorp Stompwijk, gemeente Leidschendam-Voorburg, wordt De Westeinder ontwikkeld aan de Westeinderweg. Een uniek aanbod van nieuwe woningen. Eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen die helemaal voldoen aan de moderne woonwensen.

– 2 zeer ruime twee-onder-één-kap woningen met inpandige garage
– 9 ruime eengezinswoningen met een veranda aan de voorzijde
– 12 ruime eengezinswoningen met een mooie landelijke uitstraling

De woningen worden gasloos gebouwd en hebben een basisindeling van de woonkamer met open keuken en ruimte om lekker veel buiten te zijn. Direct bij huis in uw eigen tuin of veranda. Op het gezellige, autovrije groene plein in het hart van het plan of heerlijk vrij tussen uitgestrekte polders met veel groen en water. In de Westeinder spelen mens en natuur de hoofdrol.

Stompwijk is gelegen nabij de Vliet, het Rijn-Schiekanaal en bij de Stompwijkse vaart. Er is een rijk aanbod van voorzieningen; denk aan Vlietland, de Leidschendammerhout, de Noord Aa en nieuwe natuurgebieden als de Vogelplas Starrevaart. De scholen, winkels en sportverenigingen zijn op loop- en fietsafstand.

In de Westeinder woont u op een prachtige, centraal gelegen locatie. Grenzend aan de gemeente Zoeterwoude, Voorschoten, Zoetermeer en Leiden. Met buslijn 400 reist u binnen de randgemeenten en naar het station van Zoetermeer en Leiden-Centraal. Via de N206, A4 en de A12 zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht goed bereikbaar.