Pijnacker – Bouwnummer 001 001

Ben jij op zoek naar een extra bijzondere, vrijstaande villa? Dan is bouwnummer 1 iets voor jou. Waar de meeste villa’s in Tuindershof daken van keramisch materiaal hebben, beschikt bouwnummer 1 over een rieten dak. Het natuurlijke, dorpse gevoel komt hierdoor nog nét iets sterker terug. Met haar 211m2 biedt deze villa alle ruimte; zowel binnen- als buitenshuis! Bouwnummer 1 is energiezuinig en beschikt over een warmtepomp, die ook kan koelen. Kortom, ook met het oog op de toekomst zit jij hier goed!

Openslaande deuren
Via de voordeur stap je de entree binnen. De prachtige woonruimte vangt, dankzij de vele raampartijen, veel licht. De woonkamer en keuken zijn in een open U-vorm aan elkaar verbonden. De erker, mét openslaande deuren naar de tuin, maakt dat het geheel extra luxe en ruimtelijk oogt. Bouwnummer 1 beschikt over een aangebouwde berging. De villa wordt aan alle kanten omringd door groen en er is voldoende ruimte om 2 auto’s te parkeren.

Slaapkamers? Genoeg!
Via de trap komen we aan op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Vooral de master bedroom is dankzij haar ruime indeling en vele ramen een echte beauty. Daarnaast beschikt de 1e verdieping over een ruime badkamer (inclusief) en separaat toilet. De badkamer heeft zowel een douche als ligbad, zo wordt aan iedere wens voldaan. De trap leidt verder naar de zolder, waar slaapkamer 4 en 5 te vinden zijn. Welke kamer kies jij?

Het is belangrijk om te weten dat de opgegeven tuinmaten en bijbehorende oppervlaktes circa maten zijn. Deze zijn gemeten op het breedste en diepste punt van het kavel, dit kan in de praktijk afwijken. Daarnaast worden er op de impressies ook zelf aangebrachte wijzigingen getoond. Deze worden niet standaard meegeleverd en kunnen, indien gewenst, na oplevering in eigen beheer worden gerealiseerd.

De ruwbouwopties voor deze woning zijn inmiddels gekozen. Er is gekozen voor een uitbouw van 1,2m en een extra (casco) badkamer op de tweede etage. Meer informatie vind je bij de downloads.