Pijnacker – Bouwnummer 002 002

Ruim en sfeervol wonen? Bouwnummer 2 is werkelijk een plaatje! De groene leefomgeving loopt natuurlijk over in de ruime tuin en landschappelijke architectuur van deze vrijstaande villa. Niet alleen is bouwnummer 2 een blikvanger, deze woning is ook nog eens toekomstbestendig. Bouwnummer 2 is namelijk energiezuinig en, voor op de warmere dagen, beschikt zij over een warmtepomp die ook kan koelen. Met maar liefst 210m2 aan leefruimte ben je van alle gemakken voorzien. Daarnaast vind je buitenshuis een losstaande, houten berging en 2 parkeerplaatsen. Hier wil je voor altijd blijven wonen!

Koffie drinken in de tuin
Via de voordeur stap je de entree binnen, waar zich het toilet, de trap naar de 1e verdieping en de deur naar de woonkamer bevinden. De woonkamer en keuken zijn in een open U-vorm aan elkaar verbonden. De leefruimte heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Deze is gelegen op het oosten, dus hier geniet jij ’s ochtends van een kopje koffie in de zon! De vele raampartijen rondom de gehele living geven deze een lichte en open sfeer.
Een douche én bad
Aan de overloop op de 1e verdieping vinden we slaapkamer 1, 2 en 3. Alle slaapkamers beschikken over meerdere ramen, wat voor een fijne lichtinval zorgt. De badkamer is inclusief en beschikt over een douche én ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn slaapkamer 4 en 5 gelegen. Beide kijken uit over de gemoedelijke buurt.