Pijnacker – Bouwnummer 003 003

Bouwnummer 3 vormt een 2 onder 1 kap duo samen met buur bouwnummer 4. De lange zijde van de ruime tuin grenst geheel aan het water, waardoor je hier heerlijk uitkijkt. Op zomerse dagen tot laat in de tuin zitten, om te barbecueën met het hele gezin? Daar leent deze 2 onder 1 kapper zich perfect voor! Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein zet je jouw auto zorgeloos voor de deur. Bouwnummer 3 is energiezuinig en beschikt over een warmtepomp die ook kan koelen. Toekomstbestendig? Yes!

Open woonkamer en keuken
Via de entree stap je de ruime living binnen. De woonkamer en keuken zijn in een open L-vorm met elkaar verbonden. Hier sta jij in de keuken, mét oog op jouw gasten die in de woonkamer van een glas wijn genieten. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open en stap je vanuit de woonkamer zo de tuin in. Jouw tuin oogt altijd netjes, want de fietsen en tuinierspullen zet je met gemak in de vrijstaande berging.

Nog meer ruimte!
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Ook vinden we hier de badkamer (die inclusief is!) met douche én ligbad. Tot slot beschikt de 1e verdieping over een separaat toilet. De trap leidt verder naar de zolder, waar een zeer ruime 4e slaapkamer te vinden is. Logees? Jij hebt hier plek genoeg!