Pijnacker – Bouwnummer 007 007

Een ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, midden in een gemoedelijke buurt? Dat is bouwnummer 7! Deze fijne woning vormt een 2 onder 1 kap duo samen met buur bouwnummer 6. Het aller beste aan deze 2 onder 1 kapper? De fantastische ligging aan het water! Hier ontbijt je op zondagochtend met het hele gezin gezellig in de tuin. Ook met het oog op de toekomst zit je met bouwnummer 6 goed; deze woning is namelijk energiezuinig én beschikt over een warmtepomp die ook kan koelen.

Kijk vanuit de woonkamer naar het water
Via de entree stap je de ruime living binnen. De woonkamer en keuken zijn in een open L-vorm met elkaar verbonden. Hier sta jij in de keuken, mét oog op jouw gasten die in de woonkamer van een glas wijn genieten. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open en stap je vanuit de woonkamer zo de tuin in. Jouw tuin oogt altijd netjes, want de fietsen en tuinierspullen zet je met gemak in de aangebouwde berging.

Inclusief gloednieuwe badkamer!
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Ook vinden we hier de badkamer (die inclusief is!) met douche én ligbad. Tot slot beschikt de 1e verdieping over een separaat toilet. De trap leidt verder naar de zolder, waar een zeer ruime 4e slaapkamer te vinden is. Logees? Jij hebt hier plek genoeg!