Pijnacker – Bouwnummer 008 008

De gemoedelijke buurt, ruime tuin en 5 slaapkamers maken bouwnummer 8 tot de ideale gezinswoning. Deze fijne woning vormt een 2 onder 1 kap duo samen met buur bouwnummer 9. Het aller beste aan deze 2 onder 1 kapper? De fantastische ligging aan het water! Op zondagochtend met de hele familie ontbijten in de tuin? Dit is de plek! Ook met het oog op de toekomst zit je hier goed; bouwnummer 8 is namelijk energiezuinig én beschikt over een warmtepomp die ook kan koelen.

Kijk uit over het water
Door de open inrichting, vormen de woonkamer en keuken samen één grote leefruimte. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, die je op zomerse dagen heerlijk open kan zetten. Stap naar buiten en kijk uit over het water. Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein parkeer jij zorgeloos voor de deur en dankzij de aangebouwde berging beschik jij altijd over voldoende opslagruimte.

Lichte slaapkamers
Wanneer we de trap naar de 1e verdieping volgen vinden we slaapkamer 1, 2 en 3. Vooral slaapkamer 1 is dankzij haar grote oppervlak en vele ramen werkelijk een beauty! De badkamer op de 1e verdieping is inclusief en beschikt over zowel een douche als bad. Ook is er een separaat toilet. De trap leidt verder naar de zolder waar een 4e én 5e slaapkamer te vinden zijn. Logees? Geen probleem!