Pijnacker – Bouwnummer 009 009

Bouwnummer 9 vormt een 2 onder 1 kap duo samen met buur bouwnummer 8. Het allerbeste aan deze woning? De aan het water grenzende tuin! Op zomerse dagen barbecueën met het hele gezin? Daar leent deze 2 onder 1 kapper zich perfect voor! Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein zet je jouw auto zorgeloos voor de deur. Bouwnummer 9 is energiezuinig en beschikt over een warmtepomp die kan koelen, dus ook met het oog op de toekomst zit jij hier goed!

Hier kun jij barbecueën aan het water
Via de entree stap je de ruime living binnen. De woonkamer en keuken zijn in een open L-vorm met elkaar verbonden. Hier sta jij in de keuken, mét oog op jouw gasten die in de woonkamer van een glas wijn genieten. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open en stap je vanuit de woonkamer zo de tuin in. Jouw tuin oogt altijd netjes, want de fietsen en tuinierspullen zet je met gemak in de vrijstaande berging.

Mét maar liefst 4 slaapkamers!
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Ook vinden we hier de badkamer (die inclusief is!) met douche én ligbad. Tot slot beschikt de 1e verdieping over een separaat toilet. De trap leidt verder naar de zolder, waar een zeer ruime 4e slaapkamer te vinden is. Welke slaapkamer kies jij?