Pijnacker – Bouwnummer 010 010

Zijn jouw kinderen dol op buitenspelen? Spendeer jij graag tijd in de buitenlucht? Dan is bouwnummer 10 wellicht de woning voor jou! Wat deze vrijstaande villa uniek maakt is de enorme achtertuin. Niet alleen geniet jij hier van extra vierkante meters tuin, deze tuin is ook nog eens gelegen aan het water! Daarnaast beschikt bouwnummer 10, in tegenstelling tot de andere woningen, over maar liefst 2 bergingen. Kunnen jij, jouw gezin en jullie tuinierspullen wel wat extra ruimte gebruiken? Hier zit je goed!

Kijkend naar het water
De woonkamer en keuken op de begane grond zijn in een open U-vorm aan elkaar verbonden. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open. Vanuit de woonkamer stap je de veranda aan de achterzijde van het huis op. Vanaf hier kijk je uit over de tuin en het water. Niet alleen in de zomer is het hier fantastisch wonen, ook in de winter zit je goed. Bouwnummer 10 is energiezuinig en daarmee toekomstbestendig. En parkeren? Dat doe je gemakkelijk voor de deur.

Lichte slaapkamers
Aan de overloop op de 1e verdieping vinden we slaapkamer 1, 2 en 3. Alle slaapkamers beschikken over meerdere ramen, waardoor je het hele jaar door van een fijne licht inval profiteert. De badkamer is inclusief en beschikt over een douche én ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet. Op de 2e verdieping zijn slaapkamer 4 en 5 gelegen. Beide beschikken over een raam, waardoor je uitkijkt over de gemoedelijke buurt.