Pijnacker – Bouwnummer 011 011

Bouwnummer 11 is een vrijstaande villa, gelegen aan het water. Niet alleen de ruime tuin, ook de praktische indeling binnenshuis maken deze villa tot de ideale gezinswoning. Hier spelen jouw kinderen veilig op straat én eindeloos in de tuin. Bouwnummer 11 is energiezuinig en, voor op de warmere dagen, beschikt zij over een warmtepomp die ook kan koelen. Kortom, ook met het oog op de toekomst zit je hier goed!

Wat een ruimte!
Met 180m2 aan leefruimte is er meer dan genoeg plek voor het hele gezin. De woonkamer en keuken zijn open aan elkaar verbonden. Dit in combinatie met de vele raampartijen maken dat het geheel extra ruim en licht oogt. Ook buiten zit je qua ruimte goed. In de vrijstaande, houten berging kunnen de kids gemakkelijk hun fiets kwijt en op eigen terrein is voldoende parkeerruimte voor maar liefst twee auto’s. En dan de veranda… Die maakt bouwnummer 11 tot een unieke villa!

De gloednieuwe badkamer is inclusief
Aan de overloop op de 1e verdiepingen vinden we slaapkamer 1, 2 en 3. Alle slaapkamers beschikken over meerdere ramen, waardoor je het hele jaar door van een fijne lichtinval profiteert. De badkamer is inclusief en beschikt over een douche én ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet. Op de 2e verdieping zijn slaapkamer 4 en 5 gelegen. Beide beschikken over een raam, waardoor je uitkijkt over de gemoedelijke buurt.