Pijnacker – Bouwnummer 014 014

Je kijkt naar de zon op het water, terwijl je van jouw glas wijn nipt. Dat kabbelende geluid, kun jij daar ook zo van genieten? Dan is bouwnummer 14 wellicht dé woning voor jou. De lange zijde van de ruime tuin, grenst volledig aan het water. Vrijer ga jij je niet voelen. Hier geniet jouw gezin van alle ruimte en luxe, zowel binnen- als buitenshuis. Doordat deze woning energiezuinig is en over een warmtepomp beschikt die ook kan koelen, zit jij hier ook met het oog op de toekomst goed!

Een prachtige veranda
Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein zetten jij én je partner de auto gemakkelijk voor de deur. En de fietsen van de kids? Die worden in de aangebouwde berging geplaatst. Zo oogt jullie nieuwe stekje altijd opgeruimd. Maar ook binnenshuis adem je ruimte. De gehele leefruimte wordt omringt door grote raampartijen, waardoor je hier het hele jaar door van een fijne lichtinval geniet. Op zomerse dagen zet jij de openslaande deuren wagenwijd open en geniet je van de prachtige veranda.

Slaapkamers? Genoeg!
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Vooral de master bedroom is dankzij haar ruime indeling en vele ramen een echte beauty. Daarnaast beschikt de 1e verdieping over een ruime badkamer (die inclusief is!) en separaat toilet. De badkamer heeft zowel een douche als ligbad, zo wordt aan iedere wens voldaan. De trap leidt verder naar de zolder, waar slaapkamer 4 en 5 te vinden zijn.