Pijnacker – Bouwnummer 020 020

Ben jij opzoek naar een extra bijzondere, vrijstaande villa? Dan is bouwnummer 20 wellicht iets voor jou. Waar de meeste villa’s in Tuindershof daken van keramisch materiaal hebben, beschikt bouwnummer 20 over een rieten dak. Het natuurlijke, dorpse gevoel komt hierdoor nog nét iets sterker terug. Met haar 211m2 biedt deze villa alle ruimte; zowel binnen- als buitenshuis! Bouwnummer 20 is energiezuinig en beschikt over een warmtepomp, die ook kan koelen. Kortom, ook met het oog op de toekomst zit je hier goed!

Openslaande deuren
Via de voordeur stap je de entree binnen. De prachtige woonruimte vangt, dankzij de vele raampartijen, veel licht. De woonkamer en keuken zijn in een open U-vorm aan elkaar verbonden. De erker, mét openslaande deuren naar de tuin, maakt dat het geheel extra luxe en ruimtelijk oogt. Bouwnummer 20 beschikt over een aangebouwde berging. De villa wordt aan alle kanten omringt door groen en er is voldoende ruimte om 2 auto’s te parkeren.

Wie slaapt waar?
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Vooral de master bedroom is dankzij haar ruime indeling en vele ramen een echte beauty. Daarnaast beschikt de 1e verdieping over een ruime badkamer (die inclusief is!) en separaat toilet. De badkamer heeft zowel een douche als ligbad. Slaapkamer 4 en 5 zijn gelegen op de 2e verdieping.