Pijnacker – Bouwnummer 022 022

Een praktische gezinswoning met voldoende slaapkamers, midden in een gemoedelijke buurt? Dat is bouwnummer 22 ten voeten uit! Bouwnummer 22 vormt een 2 onder 1 kap duo samen met buur bouwnummer 23. Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein zet je jouw auto zorgeloos voor de deur. Ook met het oog op de toekomst zit jij hier goed! Deze woning is namelijk energiezuinig en beschikt over een warmtepomp die ook kan koelen.

Een open leefruimte
Via de entree stap je de ruime living binnen. De woonkamer en keuken zijn in een open L-vorm met elkaar verbonden. Hier sta jij in de keuken, mét oog op jouw gasten die in de woonkamer van een glas wijn genieten. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open en stap je vanuit de woonkamer zo de tuin in. Jouw tuin oogt altijd netjes, want de fietsen en tuinierspullen zet je met gemak in de vrijstaande berging.

De gloednieuwe badkamer is inclusief!
Via de trap komen we op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Ook vinden we hier de badkamer (die inclusief is!) met douche én ligbad. Tot slot beschikt de 1e verdieping over een separaat toilet. De trap leidt verder naar de open zolderruimte. Wat dacht je van een thuiskantoortje of extra slaapkamer?