Pijnacker – Bouwnummer 024 024

De eigen oprijlaan en vele bomen maken van bouwnummer 24 bij aankomst al een extra luxe villa!
De ruime tuin, praktische indeling en 5 slaapkamers maken deze villa tot de ideale gezinswoning. Hier spelen jouw kinderen veilig op straat én eindeloos in de tuin. Bouwnummer 24 is energiezuinig en, voor op de warmere dagen, beschikt zij over een warmtepomp die ook kan koelen. Kortom, ook met het oog op de toekomst zit je met bouwnummer 24 goed!

Wat een ruimte!
Met 210m2 aan leefruimte is er meer dan genoeg plek voor het hele gezin. De woonkamer en keuken zijn open aan elkaar verbonden. Dit in combinatie met de vele raampartijen maken dat het geheel extra ruim en licht oogt. Ook buiten zit je qua ruimte goed. In de vrijstaande, houten berging kunnen de kids gemakkelijk hun fiets kwijt en op eigen terrein is voldoende parkeerruimte voor maar liefst 2 auto’s. En dan de veranda… Die maakt bouwnummer 24 tot een unieke villa!

Maar liefst 5 slaapkamers!
Aan de overloop op de 1e verdieping vinden we slaapkamer 1, 2 en 3. Alle slaapkamers beschikken over meerdere ramen, waardoor je het hele jaar door van een fijne lichtinval profiteert. De badkamer is inclusief en beschikt over een douche én ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet. Op de 2e verdieping zijn slaapkamer 4 en 5 gelegen.