Pijnacker – Bouwnummer 030 030

Bouwnummer 30 is een fijne tussenwoning, gelegen aan het hofje. Met 3 slaapkamers en een naar wens in te vullen zolderruimte zitten jij en jouw gezin hier de komende jaren goed. Ook met het oog op duurzaamheid is deze tussenwoning toekomstbestendig; bouwnummer 30 beschikt namelijk over een warmtepomp die kan koelen én is energiezuinig.

Openslaande deuren naar de tuin
Via de voordeur stap je de hal binnen, waar het toilet, de trap en de deur naar de living te vinden zijn. De woonkamer en keuken zijn open aan elkaar verbonden, wat deze living zowel een ruime als gezellige sfeer geeft. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren naar de tuin wagenwijd open. Fietsen en tuinierspullen worden gemakkelijk opgeborgen in de aangebouwde berging.

Wat ga jij met de open zolderruimte doen?
Via de trap komen we aan op de 1e verdieping, waar slaapkamer 1, 2 en 3 te vinden zijn. Vooral de master bedroom is dankzij haar ruime indeling en grote ramen een echte beauty. De badkamer op de 1e verdieping is inclusief en ook vinden we hier een separaat toilet. De badkamer heeft zowel een douche als ligbad, zo wordt aan iedere wens voldaan. De trap leidt verder naar de zolder, waar we een open ruimte vinden. Wat dacht je van een thuiskantoortje of logeerkamer?