Voorburg – Appartement 11

Verkoop is gestart van “De Bank” in Oud Voorburg!

Wilt u stijlvol en centraal wonen in een mooie buurt met een authentieke dorpskern en rijke geschiedenis? Met trots presenteren wij u: DE BANK. Op de plaats van de voormalige bank aan de Parkweg in Oud Voorburg komt schitterende nieuwbouw bestaande uit 16 luxe, gelijkvloerse appartementen en penthouses. U woont hier dichtbij het charmante Park Vreugd & Rust, de historierijke winkelstraat ‘De Herenstraat’ en met alle voorzieningen van het Huygenskwartier binnen handbereik.

DE BANK is voor levensgenieters die op zoek zijn naar comfortabel en duurzaam wonen in een prachtig, gelijkvloers appartement of penthouse.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een nieuwe woning in DE BANK? Als u zich via de projectwebsite aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan blijft u automatisch op de hoogte van deze interessante nieuwbouwontwikkeling.

Op het moment dat een nieuwbouwproject in verkoop gaat, is er al bijzonder veel werk verzet. Een deskundig team werkt lange tijd aan deze ontwikkeling, zodat alle wensen en eisen in het definitieve plan zijn verwerkt. Het team achter DE BANK in Oud Voorburg bestaat uit Waaijer Projectrealisatie en architectenbureau KOW. Dit laatste bureau mag zich de ontwerper van het markante nieuwe gebouw noemen.

Het team van KOW Architecten liet zich onder meer inspireren door het ontwerp van de Wilhelmina-MULO-school, die tot 1978 op deze hoek stond. De ‘Vlinderplattegrond’ is hiervan een voorbeeld. Daarbij wordt het trappenhuis centraal in het gebouw geplaatst en steekt het boven de vleugels uit.

De appartementen en penthouses van DE BANK zijn gelegen nabij en tegenover Park Vreugd & Rust. Een sfeervol en groen park met daarbij de tennisbanen, kinderboerderij en vele bankjes aan het water van de Vliet. Hier, op deze plek in Oud Voorburg, ervaart u direct het gevoel van ontspannen buiten wonen. U kunt wandelen en fietsen naar hartenlust en genieten van de restaurants en het culturele aanbod in de directe omgeving.

Bovendien is DE BANK zeer centraal gelegen. Via de Oude Trambaan rijdt u eenvoudig de N14 op die aansluit op de A4. Via de A4 of A44 rijdt u rechtstreeks naar omliggende steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam. Station Leidschendam-Voorburg bereikt u met de bus of de fiets binnen hooguit vijf minuten.

De 16 comfortabele appartementen en penthouses worden gerealiseerd op de hoek van de Parkweg en de Rozenboomlaan in een kleinschalig nieuwbouwproject. U heeft hierbij keuze uit diverse woningtypen. Zo varieert het woonoppervlak van circa 55m² tot circa 158m². U bereikt de woningen via de centrale, luxe entreehal met trap en lift. De appartementen zijn elk voorzien van grote ramen die voor veel lichtinval en mooi uitzicht zorgen. Ook vanaf uw riante terras kunt u genieten van de wijde omgeving.

Als onderdeel van de 16 appartementen worden in DE BANK tevens 4 sociale huurappartementen gerealiseerd én 2 appartementen in het middel-dure koopsegment. De huurappartementen zullen bij oplevering van het project te huur worden aangeboden. De twee middel-dure koopappartementen vindt u als bouwnummers 5 en 10 terug op de prijslijst.

De parkeerplaatsen zijn niet in de koopsom inbegrepen en bedragen 20.000,- euro per parkeerplaats.

Uiteraard voldoen alle appartementen en penthouses aan het nieuwe Bouwbesluit, wat inhoudt dat u met uw duurzame woning bent voorbereid op de toekomst.

“DE BANK is ook wel als urban villa te omschrijven. Met z’n modern-klassieke uitstraling past dit gelaagde appartementengebouw uitstekend in de bestaande omgeving met op de hoek weer een fraai accent, veelal lichte, bakstenen gevels en sfeervolle voortuinen. Bijzonder is de ronding op de kop van het alzijdig georiënteerde gebouw wat een bepaalde zachtheid met zich meebrengt – eveneens passend in de bestaande buurt.”

Het team ontvangt u graag bij Central Park in Voorburg om u de verkoopdocumentatie te overhandigen en eventuele vragen te beantwoorden. U ontvangt van ons een kleurrijke brochure waarin het project omschreven staat, de architect het plan toelicht en waarin u de verschillende plattegronden met specifieke kenmerken kunt bekijken. Via de projectwebsite kunt u zich aanmelden voor de start verkoop op 28 april.