Appartement

UNIEKE KANS, LAATSTE PARTERRE APPARTEMENT OP TOP LOCATIE
IN HET CENTRUM VAN OUD VOORBURG !

Wilt u stijlvol en centraal wonen in een mooie buurt met een authentieke dorpskern en rijke geschiedenis? Met trots presenteren wij u: DE BANK. Op de plaats van de voormalige bank aan de Parkweg in Oud Voorburg komt schitterende nieuwbouw bestaande uit 16 luxe, gelijkvloerse appartementen en penthouses. U woont hier dichtbij het charmante Park Vreugd & Rust, de historierijke winkelstraat ‘De Herenstraat’ en met alle voorzieningen van het Huygenskwartier binnen handbereik.

DE BANK is voor levensgenieters die op zoek zijn naar comfortabel en duurzaam wonen in een prachtig, gelijkvloers appartement of penthouse. De appartementen en penthouses van DE BANK zijn gelegen nabij en tegenover Park Vreugd & Rust. Een sfeervol en groen park met daarbij de tennisbanen, kinderboerderij en vele bankjes aan het water van de Vliet. Hier, op deze plek in Oud Voorburg, ervaart u direct het gevoel van ontspannen buiten wonen. U kunt wandelen en fietsen naar hartenlust en genieten van de restaurants en het culturele aanbod in de directe omgeving.

Bovendien is DE BANK zeer centraal gelegen. Via de Oude Trambaan rijdt u eenvoudig de N14 op die aansluit op de A4. Via de A4 of A44 rijdt u rechtstreeks naar omliggende steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam. Station Leidschendam-Voorburg bereikt u met de bus of de fiets binnen hooguit vijf minuten.

De 16 comfortabele appartementen en penthouses worden gerealiseerd op de hoek van de Parkweg en de Rozenboomlaan in een kleinschalig nieuwbouwproject. U heeft hierbij keuze uit diverse woningtypen. Zo varieert het woonoppervlak van circa 55m² tot circa 158m². U bereikt de woningen via de centrale, luxe entreehal met trap en lift. De appartementen zijn elk voorzien van grote ramen die voor veel lichtinval en mooi uitzicht zorgen.