Herenhuizen

IN VERKOOP LEIDSCHEKADE!
27 JANUARI 2022 START VERKOOP

De verkoop zal digitaal plaatsvinden, bij aanmelden via de site krijgt u automatisch een bericht als alle stukken op de site staan den de inschrijving is geopend.

Wonen aan het water in het gezellige Leidschendam. In een herenhuis met karakter. Binnenkort kan deze woondroom gerealiseerd worden! Nog even en dan start de verkoop van het project Leidschekade Leidschendam; zes gave woningen om heel lang van te genieten. Meld nu aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite en blijf op de hoogte van deze duurzame nieuwbouwontwikkeling!

– 2 luxe grachtenpanden oppervlaktes tussen de 190 tot 223 m2, prijzen vanaf € 975.000,- v.o.n.

Alle woningen hebben uniek uitzicht over de Vliet en haar passerende boten. De woningen worden gerealiseerd met hedendaags comfort in een klassieke bouwstijl. De woningen zullen voldoen aan de laatste isolatienormeringen en zullen o.a. ook worden voorzien van een moderne warmtepomp.

Leidschendam ligt ideaal. U heeft hier alles voorhanden en bent desgewenst ook zo in het centrum van Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Net iets verderop ligt Rotterdam. Vanaf deze woonlocatie reist u eenvoudig met eigen of openbaar vervoer. Net waar u de voorkeur aangeeft.

Er is een rijk aanbod van voorzieningen die u lopend of fietsend kunt bereiken. De keus aan winkels is groot. Voor een dagje winkelen kunt u bijvoorbeeld naar de onlangs geopende Westfield Mall of the Netherlands. En wilt u lekker uit eten of gezellig ergens iets drinken, dan kunt u kiezen uit één van de horecagelegenheden om de hoek. Wie kiest voor het aanbod van Leidschekade woont ook fijn dichtbij de Vliet en vaart zo naar Delft, Leiden of de Kaag. Bijzonder!

De prijzen van de woningen betreffen prijzen exclusief parkeerplaats.
Kosten parkeerplaats € 24.500,-; 1 verplicht af te nemen.
Optioneel kan er een 2e parkeerplaats gekocht worden