Gezinshuizen (Bouwnummer 32)

Plaats: Maassluis

€ 584.850

Woonoppervlakte: 143m2

Perceel: 0m2

A +++ energielabel

3 slaapkamers

IN VERKOOP NIEUWBOUWPROJECT WATERJUFFERS IN WILGENRIJK.

Stel je eens voor: je wandelt door Wilgenrijk in Maassluis. Een duurzaam woongebied met mensen die, net als jij, op zoek zijn gegaan naar woongeluk. In een nieuwgebouwd, energiezuinig huis waar woonidealen verwezenlijkt worden. Waar kinderen veilig buiten spelen en direct om de hoek hun speelkameraadjes ontmoeten. Waar mensen, klein en groot, het goed hebben met elkaar.

Waterjuffers wordt een nieuwe woonbuurt binnen Wilgenrijk. In fase 1 van Waterjuffers komen 24 Gezinshuizen, 5 Herenhuizen, 4 stijlvolle twee-onder-een-kaphuizen en 4 Parkhuizen bij het water.

De architecten van Waterjuffers hebben een plan ontworpen waarbij de openheid van de buurt mooi aansluit op de natuurrijke woonomgeving. In dit natuurlijke landschap wordt een mix van architectuurstijlen binnen de voor Wilgenrijk herkenbare ‘Maassluise School’ samengebracht. De buurt zal als één geheel aanvoelen door de samenhangende architectuur. De rijkheid in architectuur, die je terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

De hoek- en rijhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 133 m² tot 150 m² en in basis drie tot vier slaapkamers. De twee-onder-een-kap huizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 174 m² en in basis vier slaapkamers. De huizen hebben een ruime en diepe tuin. Parkeren kunt u achter het huis in parkeerhoven.

De parkhuizen bij het water liggen verhoogd, op een ondergelegen parkeergarage en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 227 m² met in basis vier slaapkamers. De parkhuizen hebben een heerlijk ruim terras, overlopend in de achtertuin, aangrenzend op de parkrand aan het water. Parkeren kan in uw eigen privé parkeerbox onder de woning. De vanaf/tot prijzen zijn circa prijzen. Deze worden definitief vastgesteld op het moment van de startverkoop.

Alle woningen krijgen het energielabel A+++(+) en zijn dus zeer energiezuinig.

Op de projectwebsite kunt u zich inschrijven voor een woning in de Waterjuffers

Disclaimer
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.
(kavel)afmetingen zijn indicatief en zullen uiteindelijk in het werk worden uitgemeten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp