Beschikbaar

Liburne 20

2265 CX Leidschendam

Objecttype
Woonhuis
Koopprijs
€ 2.650.000,- k.k.
Woonoppervlakte
339 m2
Bouwjaar
2024

Omschrijving

UNIEKE KANS OM NOG EEN VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN INSTEEKHAVEN DIRECT GRENZEND AAN DE VLIET TE KOPEN!

DEZE ROYAAL OPGEZETTE (MAAR LIEFST CA. 339 M² WOONOPPERVLAK) VRIJSTAANDE VILLA IS GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN CA. 782 M² EIGEN GROND EN HEEFT DE BESCHIKKING OVER EEN EIGEN INSTEEKHAVEN MET AANLEGPLAATS VOOR EEN BOOT.

Het project Vliethaven, waar de woning onderdeel van uitmaakt, is centraal gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier wordt een nieuwe woonomgeving met veel groen en ruimte gecreëerd om te spelen en heerlijk vrij te wonen. Vliethaven kenmerkt zich door grote kavels, voortuinen met hagen, een eigen haven, het water en diverse groenzones waardoor deze nieuwe wijk een heel ruimtelijk en exclusief karakter krijgt.

De ligging is als zeer centraal aan te merken; In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

De bouw van dit stijlvolle nieuwbouwproject is inmiddels gestart en in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.

De centraal gelegen binnenhaven geeft de omgeving de mondaine sfeer die het extra bijzonder maakt. Watersportliefhebbers zullen hier hun thuis snel vinden, maar ook mensen die graag meegenieten van het leven op en in het water vinden in Vliethaven waar ze naar op zoek zijn.


Indeling:

Voortuin, ruime entree met meterkast, wc (casco) en bergruimte. Vanuit de hal middels een kleine verhoging toegang tot riante woonkamer met grote raampartij en fraai zicht op het water. Vanuit de woonkamer doorloop naar woonkeuken/eetkamer met eveneens grote raampartij. De woonkamer en keuken tezamen hebben een oppervlak van ca. 87m².

Studeer/werk kamer (6.15 x 4.14) en grote garage/berging (6.15 x 4.15).


Eerste verdieping:

Ruime overloop met tweede wc (casco). Hoofdslaapkamer aan de zijkant van 8.70 x 6.05 met eigen badkamer en inloopkast. Slaapkamer van ca. 5.70 x 3.18 met toegang tot ruim terras aan de achterzijde middels schuifdeuren. Twee slaapkamers van respectievelijk 5.90 x 4.33 en 4.27 x 3.00. Tweede badkamer van ca. 9 m² (casco).

Tweede verdieping:

Overloop, 5e slaapkamer aan de achterzijde van 6.26 x 4.50 met toegang tot dakterras middels schuif deuren. Separate technische ruimte en berg-/wasruimte.

Tuin rondom waarbij de achtertuin is georiënteerd op het zuidoosten met optimale bezonning! Grote insteekhaven met aanlegplaats voor boot.


Bijzonderheden;

- opleveringsprognose 1e kwartaal 2024
- ca. 339 m² woonoppervlak
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
- 5 slaapkamers en 2 badkamers

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 2.650.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Koopprijs voorvoegsel
VRAAGPRIJS

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Villa
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2024
Bouwvorm
Nieuwbouw
Liggingen
Aan water, In woonwijk, Aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
339 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
967 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten verwarming
Warmtepomp

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein

Dak

Dak type
Samengesteld dak
Dak materialen
Pannen

Overig

Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Appartement vve bijdrage
€ 0,-

Interesse in deze woning?

Bel dan nu een van de onderstaande nummers of vul het formulier in.
Nootdorp 015 310 99 48