Burgemeester Feithplein 50

2273 BX

 Voorburg

€ 1.655

 per maand

100m2 wonen

0m2 perceel

2 slaapkamers

UNIEKE KANS, WONEN OP HET BURGEMEESTER FEITHPLEIN!

Het geniet de voorkeur de woning te verhuren aan personen met een minimale leeftijd van 55 jaar oud.

Het betreft een royaal 3-kamerappartement op de vierde verdieping! Dit appartement heeft twee slaapkamers en beschikt over een eigen berging op de begane grond. De woning heeft ook een interne berging waar zich een aansluiting voor het wasmachine en de droger bevindt.
De woning heeft een zeer ruim balkon! Voor meer informatie over de woning verwijzen wij u graag door naar de bijgevoegde foto’s.

Omgeving:
Heerlijk wonen in Voorburg, dat kunt u in het appartementencomplex Foreburg! Het uit 7 lagen bestaande complex is gesitueerd in het centrum van Voorburg. In de omgeving bevinden zich allerlei voorzieningen als zwembaden, een theater, musea, zang- en toneelverenigingen, film- en fotoclub, een kookschool en een verscheidenheid aan sportverenigingen.

Goed wegennet en openbaar vervoer:
Voorburg is uitstekend bereikbaar zowel per auto als met openbaar vervoer. Op het nabijgelegen Prins Clausplein komen de belangrijkste snelwegen van Nederland samen: de A4 vanuit Amsterdam en Schiphol, de A12 vanuit Arnhem en Utrecht en de A13 vanuit Rotterdam en Breda. Het openbaar vervoer biedt reizigers goede lokale en interlokale verbindingen met rechtstreekse buslijnen naar Den Haag, Leidschendam, Delft en Zoetermeer en daarnaast een tramlijn naar de binnenstad van Den Haag. Bovendien ligt Voorburg op loopafstand van zowel het intercity station waar alle treinen van en naar Utrecht stoppen als de stationshalte richting Rotterdam. Een stad die altijd te bereiken is.

De woning is per direct beschikbaar.
Bent u geïnteresseerd in deze woning? Mail ons en wij sturen u een link om u in te schrijven.

Algemeen

Vraagprijs: 1655
Status: BESCHIKBAAR
Aanvaarding: In overleg

Energie

Isolatie: Dubbel glas
Verwarming: Cv ketel
Warm water: Cv ketel

Bouw

Bouwjaar: 1992
Soort bouw: Bestaande bouw

Buitenruimte

Type buitenruimte(s): Geen tuin

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte: 100m2
Inhoud: 240m3

Indeling

Aantal verdiepingen: 1
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp