Herbertslaan 42

2264 EL

 Leidschendam

€ 1.317.500

 v.o.n.

205m2 wonen

706m2 perceel

4 slaapkamers

A +++ energielabel

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING OP LANDGOED VOORLEI

Nu in verkoop: woning type E in het Lint: nu ook als levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Eén van de aller-, allermooiste nieuwbouwlocaties van Nederland. Het enige project van Nederland met gemiddeld 1.000 m2 groen per woning. Centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden.
Ruim dertig hectare parklandschap met 325 woningen verdeeld over negen groengebieden. Ieder met zijn unieke architectuur en eigen identiteit. Een rijk gevarieerd aanbod in verschillende prijsklasses: van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke halfvrijstaande villa’s, vrijstaande villa’s, luxe appartementen, penthouses en zelfs een aantal vrije bouwkavels. Zeer duurzaam en energiezuinig.

HET LINT
Onthaasten, ontspannen én opladen
Wonen aan Het Lint is écht thuiskomen. Zodra je de statige laan met bomen aan weerszijden inrijdt, valt alles van je af. De rust van het buiten wonen. Te midden van het groen. Heerlijk vrij en landelijk aan de rand van Landgoed Voorlei. Riante woningen met kavels tot 1.300 m² met ruimte voor een werkkamer of een royale leefkeuken met een indrukwekkend kookeiland. De openslaande deuren naar de tuin maken het echte ruimtelijk. Hier vind je de ideale plek voor een buitenkeuken en kun je onder het genot van een goed glas wijn genieten van de lange zomeravonden.

Het Lint kent een rijke variatie in het gevelbeeld. Karakteristieke voorgevels afgewisseld met woningen die over de volledige breedte langs de laan liggen met verrassende plattegronden waar living en woonkeuken naast elkaar liggen. Er is een ruime keuze uit halfvrijstaande villa’s, vrijstaande villa’s of luxe woningen met een landelijke architectuur en gebouwd van natuurlijke materialen. Dit groengebied heeft een dorps karakter door een verrassende en ruimtelijke opzet met mooie doorkijkjes naar andere groengebieden. Zo ontstaat er een kwalitatief rijke en ruimtelijke groenbeleving. Hier kun je onthaasten, ontspannen én opladen.

SALES LOUNGE
De Sales Lounge (Carre middenin het park, gelegen ter hoogte van Veursestraatweg 185 te Leidschendam) is elke donderdag van 16.00 tot 18.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend.

VRIJSTAANDE LEVENSLOOPBESTENDIGE VILLA TYPE E1 BOUWNUMMER 5

• Woningoppervlakte: circa 205 m² gbo
• Kaveloppervlakte: circa 706 m²
• 6 kamer woning
• Ingedeeld met 4 slaapkamers en 2 badkamers
• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
• Voorzien van vliering
• Met berging
• Royale living
• Zeer duurzaam en energiezuinig, inclusief eigen warmtepomp
• Energielabel A+++
• Vloerverwarming en vloerkoeling
• Statige, klassieke architectuur
• Grenzend aan een nieuw aangeplant bos
• Woningborg Garantie voor extra zekerheid

Een historische plek herleeft
Landgoed Voorlei is een uniek woongebied in Leidschendam-Voorburg. Hier kun je in alle rust genieten van een bosrijke omgeving, en tegelijkertijd de levendigheid van de omliggende steden proeven. In de nabije omgeving kun je wandelen, fietsen of picknicken op recreatiegebied Vlietland, het Haagse Bos, de Horsten, de Duinstrook en Kasteel Duivenvoorde. Hier woon je straks heerlijk in het groen en tegelijkertijd middenin de Randstad met al haar voorzieningen.

Duurzaam en energiezuinig wonen
Landgoed Voorlei is uitermate duurzaam wonen. De woningen zijn conform BENG, Bijna Energie Neutraal Gebouwd, met energielabels A+++. Hoogwaardige isolatie en energiezuinige installaties beperken het energieverbruik. Als bewoner kun je bovendien kiezen voor extra zonnepanelen met oog op het milieu en de energielasten. Bewoners genieten niet alleen van een structureel lage energierekening, maar ook van maximaal comfort met een aangenaam binnenklimaat met vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer.

Autoluw
Er is slechts bestemmingsverkeer, het groen heeft voorrang op Landgoed Voorlei. Auto’s staan zo veel mogelijk uit het zicht geparkeerd. Zo is er ruim baan voor voetgangers en fietsers met een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Op het landgoed kun je gebruik maken van laadpalen en op termijn ook van deelmobiliteit.

Een historische plek herleeft
Landgoed Voorlei is een uniek woongebied in Leidschendam-Voorburg. Hier kun je in alle rust genieten van een bosrijke omgeving, en tegelijkertijd de levendigheid van de omliggende steden proeven. In de nabije omgeving kun je wandelen, fietsen of picknicken op recreatiegebied Vlietland, het Haagse Bos, de Horsten, de Duinstrook en Kasteel Duivenvoorde. Hier woon je straks heerlijk in het groen en tegelijkertijd middenin de Randstad met al haar voorzieningen.

Locatie en voorzieningen
Ga gezellig shoppen, een filmpje pakken of een hapje eten. Landgoed Voorlei gelegen aan de Veursestraatweg 185 in Leidschendam, ligt op korte afstand van Westfield Mall of the Netherlands en het centrum van Den Haag of Leiden. In de omgeving is er een ruime keuze uit sportclubjes en scholen, waaronder veel basisscholen, maar ook voortgezet onderwijs op het Veurs Lyceum en op fietsafstand de Britsh en American School.

Disclaimer
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.
(kavel)afmetingen zijn indicatief en zullen uiteindelijk in het werk worden uitgemeten.

Algemeen

Vraagprijs: 1317500
Status: BESCHIKBAAR
Aanvaarding: In overleg

Energie

Energielabel: A +++
Verwarming: Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water: Elektrische boiler eigendom

Bouw

Soort woonhuis: Villa
Type: Vrijstaande woning
Soort bouw: Bestaande bouw

Buitenruimte

Type buitenruimte(s): Achtertuin
Hoofdtuin locatie: Noordwest
Hoofdtuin breedte: 1400
Hoofdtuin lengte: 2800
Hoofdtuin achterom: 1

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte: 205m2
Inhoud: 533m3
Perceeloppervlakte: 706m2

Indeling

Aantal verdiepingen: 2
Aantal kamers: 6
Slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp