Herenstraat 17A

2271 CA

€ 425.000

 k.k.

120m2 oppervlakte

G energielabel

IN HET HISTORISCHE, OUDE CENTRUM VAN VOORBURG IS NU EEN VAN DE MEEST BIJZONDERE MONUMENTEN TE KOOP!

Het betreft hier een zeer karakteristiek gemeentelijk monument, gebouwd omstreeks 1895. Het aangebodene bestaat uit een verhuurde winkelruimte (ca. 120 m2) op de begane grond, een dubbele bovenwoning met een woonoppervlak van ca. 215 m² en een terras van ca. 41 m² alsmede een achtergelegen werkplaats met tuin.

De ligging is als uniek aan te merken; aan het begin van de Herenstraat met vrij uitzicht op monumentaal herenhuis. De aantrekkelijke Herenstraat maakt onderdeel uit van het oude centrum van Voorburg waarbij het winkelaanbod gevarieerd is; naast de winkels voor dagelijkse boodschappen, ook een ruime keuze aan (gerenommeerde) restaurants, cafés en allerlei speciaalzaken.

Elke zaterdag is er op het naastgelegen Oosteinde een gezellige markt en op steenworp afstand van parken, scholen, openbaar vervoer en station Voorburg. Binnen enkele minuten bent u via de Utrechtsebaan op de uitvalswegen A4/12/13. Met de fiets bereikt u met circa 10 minuten het centrum van Den Haag en circa 30 minuten het Scheveningse strand.

De Herenstraat 17A te Voorburg betreft een verhuurde winkelruimte met een oppervlakte van ca. 120 m2, nadere informatie op ons kantoor beschikbaar. Let op, de winkel wordt in verhuurde staat verkocht, de exploitatie van de winkel zal door de huidige huurder worden voortgezet.

Tevens te koop met het bovengelegen dubbele bovenhuis adres Herenstraat 17 te Voorburg alsmede de achtergelegen werkplaats. De werkplaats heeft als afmeting ca. 8.86 x 4.41 alsmede een tuin, bereikbaar vanaf de Parkweg.

De vraagprijs voor de winkel in verhuurde staat bedraagt € 425.000,= k.k.
De vraagprijs voor het geheel bedraagt € 1.179.000,= k.k.

Algemeen

Vraagprijs: 425000
Status: BESCHIKBAAR

Energie

Energielabel: G

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp