Fijn u te ontmoeten!

WVK Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor met een enthousiast team, dat u diensten van hoog niveau biedt. Wij houden van een vakkundige en persoonlijke aanpak, waarbij wij ons volledig inzetten om uw wens te realiseren. Dat kan gaan om de aankoop van een nieuwe of bestaande woning, de verkoop of verhuur van uw huidige woning of een taxatie. Ook zetten we succesvol nieuwbouwprojecten in de markt. We behoren tot een van de grotere kantoren in de regio Den Haag en beschikken over een uitgebreid netwerk dat wij met plezier inzetten voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en bijvoorbeeld woningcorporaties.

Neem vandaag nog contact ons op voor een kennismakingsgesprek of kom vrijblijvend langs bij ons kantoor in Voorburg of Nootdorp. U bent van harte welkom.

Waarom WVK Makelaars?

WVK Makelaars werkt met een team van specialisten op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed. Met groot plezier staan wij klaar voor onze talloze opdrachtgevers uit zowel de particuliere als commerciële sector. Kopers en mensen die hun huis willen verkopen, ontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties zijn bij WVK Makelaars aan het juiste adres.

Betrouwbaar

Accuraat

Meedenkend

Vakkundig

Ervaren

Adequaat

WVK Makelaars

Voorburg

WVK Makelaars is in 1979 opgericht door Wim van Kampen. Inmiddels heeft Wim Nieuwenburg de dagelijkse directie overgenomen. Het kantoor is gevestigd in het karakteristiek witte, vooroorlogse herenhuis op de hoek van de Parkweg in Voorburg. We werken hier momenteel met negen enthousiaste medewerkers, waaronder NVM-makelaars, taxateurs en medewerkers binnendienst.

Wim Nieuwenburg

NVM Register Makelaar, Directie

Wim van Kampen

NVM Makelaar

Hugo Janssens

NVM Woningmarktconsultant

Michiel van der Harst

KRMT-Makelaar

Tijmen de Rooij

Commercieel medewerker

Jeske Zandbergen - Bronk

Commercieel medewerker

Eveline van Riel - Bakker

Commercieel medewerker

WVK Makelaars

Nootdorp

Sinds 2007 beschikt WVK Makelaars ook over een kantoor in het centrum van Nootdorp, waarbij we gespecialiseerd zijn in de bestaande (dorpse) bouw en grootschalige nieuwbouwontwikkelingen zoals ’s Gravenhout, Ackerswoude en Tuindershof. In ons laagdrempelige en sfeervolle pand aan de Dorpsstraat werken momenteel vier deskundige medewerkers, waaronder NVM makelaars, taxateurs en medewerkers binnendienst. U bent van harte welkom!

Wim Nieuwenburg

NVM Register Makelaar, Directie

Irma van Spronsen- Houdé

NVM Register Makelaar/Taxateur Wonen

Thomas Driessen

KRMT-Makelaar

Wilma van der Spijk

Commercieel medewerker

Shanna Boon

Commercieel medewerker

WVK Makelaars

Voorburg

WVK Makelaars is in 1979 opgericht door Wim van Kampen. Inmiddels heeft Wim Nieuwenburg de dagelijkse directie overgenomen. Het kantoor is gevestigd in het karakteristiek witte, vooroorlogse herenhuis op de hoek van de Parkweg in Voorburg. We werken hier met negen NVM-makelaars, taxateurs en medewerkers binnendienst die zich inzetten voor ons brede palet aan dienstverlening.

WVK Makelaars – Voorburg
Parkweg 319
2271 BD  Voorburg
T: 070 386 12 10
E: info@wvk.nl
KvK-nummer: 27095227

WVK Makelaars

Nootdorp

Sinds 2007 beschikt WVK Makelaars ook over een kantoor in het centrum van Nootdorp, waarbij we gespecialiseerd zijn in de bestaande (dorpse) bouw en grootschalige nieuwbouwontwikkelingen zoals ’s Gravenhout, Ackerswoude en Tuindershof. In ons laagdrempelige en sfeervolle pand aan de Dorpsstraat werken momenteel vier medewerkers, waaronder NVM-makelaars, taxateurs en medewerkers binnendienst. U bent van harte welkom!

WVK Makelaars – Nootdorp
Dorpsstraat 52
2631 CT  Nootdorp
T: 015 310 99 48
E: nootdorp@wvk.nl
KvK-nummer: 27095227

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp