Wat kunnen wij voor u betekenen?

WVK Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor met een enthousiast team, dat u diensten van hoog niveau biedt. Wij houden van een vakkundige en persoonlijke aanpak, waarbij wij ons volledig inzetten om uw wens te realiseren. Dat kan gaan om de aankoop van een nieuwe of bestaande woning, de verkoop of verhuur van uw huidige woning of een taxatie. Ook zetten we succesvol nieuwbouwprojecten in de markt. We behoren tot een van de grotere kantoren in de regio Den Haag en beschikken over een uitgebreid netwerk dat wij met plezier inzetten voor zowel particulieren als projectontwikkelaars, gemeenten en bijvoorbeeld woningcorporaties.

Neem vandaag nog contact ons op voor een kennismakingsgesprek of kom vrijblijvend langs bij ons kantoor in Voorburg of Nootdorp. U bent van harte welkom.

Woningverkoop

Als groot makelaarskantoor in de Haagse regio met veel expertise en lokale kennis weten we wat belangrijk is: een professioneel begeleidingsproces. Dat begint uiteraard met een accurate inschatting van de marktwaarde, gevolgd door een brede inzet van de woning in de markt. We hebben een groot bereik, mede dankzij Funda, ons eigen zoeknetwerk, de WVK-nieuwsbrief en goed contact met de NVM-makelaars in de regio. Gedurende het gehele proces bewaken we de rust en houden we het overzicht tot en met de handtekeningen aan toe. Kortom, u kunt de verkoop van uw woning met een vertrouwd gevoel aan ons overlaten.

Woningaankoop

Om een woning voor een reële prijs en met de juiste verwachtingen te kopen, is het raadzaam WVK Makelaars in te schakelen. U kunt dan vertrouwen op een aankoopmakelaar die met u meedenkt, goed advies geeft en aan alle facetten van een aankoop denkt, zoals ook de bodemgesteldheid, het bestemmingsplan en bijvoorbeeld juridische aspecten. Bovendien maakt een bouwkundige keuring te allen tijde deel uit van het aankoopproces, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook bent u verzekerd van een adequate onderhandeling en contractuele afwikkeling, waarbij alle afspraken op de juiste wijze in de koopakte staan opgenomen. En, uiteraard hebben we af en toe de gouden tip voor een woning die perfect op uw wensen aansluit.

Taxaties

Inmiddels zijn wij ruim veertig jaar actief in de Haagse regio, waardoor wij over bijzonder veel lokale kennis beschikken. Een kwaliteit die van pas komt bij de taxatie van uw woning. Hiermee krijgt u objectief en reëel inzicht in de marktwaarde van uw woning of bedrijfspand. WVK Makelaars is bovendien NWWI-gecertificeerd. Dit houdt in dat uw taxatierapport is gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Wij leveren zowel taxatierapporten rechtstreeks aan particulieren als aan banken en gemeenten. Om tot een accurate waardebepaling te komen, komen wij uiteraard langs voor een grondige inspectie en opname.

Woningverhuur

Als eigenaar van een woning die u wilt verhuren, is het belangrijk dat u zeker weet dat uw eigendom in goede handen is. Of het nu om een huur van enkele maanden of een aantal jaar gaat. Bij WVK Makelaars kunt u de zoektocht naar en screening van solide huurders met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hanteren hiervoor een secuur proces inclusief referentiecheck, waardoor u de sleutel aan de juiste mensen zal overdragen. Dankzij ons uitgebreide netwerk (ook binnen de expatmarkt) kan dit vaak al op korte termijn. Overigens zijn wij ook bij de uitcheck van de huurder nauw betrokken, zodat u de woning weer in de oorspronkelijke staat aantreft. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Nieuwbouw­projecten

WVK Makelaars is veelvuldig betrokken bij nieuwbouwprojecten in de regio in opdracht van projectontwikkelaars, gemeentes, beleggers en andere professionele partijen. In alle bescheidenheid kunnen we zeggen dat we de markt ook als geen ander kennen; we hebben bijzonder veel expertise over deze regio in huis. Bovendien beschikken wij over een groot team om een ontwikkeling succesvol in de markt te zetten en gaan wij op zorgvuldige wijze met de opbouw van het cliëntenbestand en de communicatie met belangstellenden om. We kunnen u als opdrachtgever volledig ontzorgen en adviseren. Van de eerste marktrapportage tot de ondertekening van de uiteindelijke koop- aannemingsovereenkomsten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp