2 onder 1 kapvilla

Woonoppervlakte: 170m2

Perceel: 339m2

4 slaapkamers

Zoek je een ruime 2 onder 1 kapwoning met zij-entree, een heerlijke tuin én een fantastisch vrij uitzicht op water en groen? Bekijk dan eens deze 2 fraaie wit gekeimde tweekappers in plan De Waterweide. Modern, ruim, licht en enorm comfortabel. Dankzij fraaie details zoals de dwarskap met tuitgevel aan de voorzijde en de stijlvolle beige gevelbekleding krijgt deze tweekapper een statige uitstraling. Nog een fraai detail zijn de kruislings gelegde oranje dakpannen.

Een lekker licht huis
Je parkeert je auto op eigen terrein naast de woning, wat een luxe! Via de zij-entree kom je de woning binnen in de hal. Hier is ook de meterkast en een toilet. Via de hal stap je in de woonkamer die aan de achterzijde van de woning ligt en openslaande deuren heeft naar de tuin. De woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning en is lekker licht door de 3 grote ramen.

Voor iedereen een slaapkamer
Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers, waaronder een woningbrede slaapkamer aan de voorzijde, een separaat 2e toilet en de badkamer, die standaard voorzien zijn van tegelwerk en sanitair. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of richt je de zolder in als slaapkamer, hobbyruimte of als kantoor? Ook is er een afgesloten techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

De verkoop van De Waterweide is gestart. Bezoek de projectsite voor het actuele aanbod.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp