Tuindershof De Erven fase 2 | bouwnummer 04 (Bouwnummer 041)

Woonoppervlakte: 0m2

Perceel: 0m2

4 slaapkamers

Zoek je een ruime 2 onder 1 kapwoning met ruime berging én een zonnige tuin aan het water op het zuidwesten? Stop met zoeken! In Tuindershof De Erven fase 2komen er 4 beschikbaar en élk bouwnummer is anders. Er zijn er 2 met entree aan de voorzijde en 2 met een zij-entree. Opvallend bij deze tweekappers is de combinatie van een langskap met een dwarskap. Maar ook de chique gevelbekleding valt op en de variatie in kleur en metselwerk creëren een speels effect. Kom mee naar binnen!
Royaal wonen
De begane grond is bijzonder royaal. Je komt binnen in de hal, hier bevindt zich ook een toilet en de meterkast. Aan de ene zijde van de woning vind je een enorme ruimte voor de living met openslaande deuren naar de tuin aan het water. Zodra je de deuren ’s zomers lekker openzet, zijn buiten en binnen direct met elkaar verbonden. De mooie pergola aan de achterzijde doet daar nog een schepje bovenop. Hier kun je volop genieten van lange zomeravonden. Parkeren kan in jouw eigen garage en je hebt 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.
Een royale verdieping met mogelijkheden
Op de 1e etage zijn er 3 ruime slaapkamers, een 2e separaat toilet en de badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche en ligbad. Deze kun je ook indelen naar eigen wens. Ook de 2e etage biedt veel ruimte en hier vind je de 4e en/of 5e slaapkamer. Op deze verdieping zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger gemaakt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp