Appartementen

Woonoppervlakte: 53m2 tot 65m2

Perceel: 0m2

2 slaapkamers

Leytsche Hof voor wie in hartje Leidschendam wil wonen

Welkom in Leytsche Hof! De nieuwste wijk die de Nieuwe Grachtengordel straks siert met haar moderne architectuur, luxueuze uitstraling en klimaatneutrale daktuin. Zoek jij een huis in Leidschendam en lijkt het je fijn om in het centrum te wonen, zodat je zo overal naartoe loopt? Laat je dan verleiden door het gevarieerde woningaanbod en de luxe afwerking van Leytsche Hof.
Echt voor elk wat wils

Leytsche Hof vind je tussen de Oude Trambaan en de Landscheidingstraat, de Schoorlaan en de Rijnlandstraat. Als je Leidschendam Centrum een beetje kent, weet je dat dit een ideale locatie is. Enerzijds fiets je in 4 minuten naar het Leidschendammerhout, anderzijds wandel je zo naar de winkels, horeca en het gezellige sluisje.

APPARTEMENTEN

Voor elk wat wils, ook als je niet heel groot hoeft te wonen, slaag je in Leytsche Hof. De luxe afgewerkte appartementen hebben allemaal een balkon én bewoners genieten van de klimaatneutrale daktuin. Altijd een fijne plek om buiten te zijn. Verder krijg je een eigen parkeerplaats, zodat je nooit naar een plek hoeft te zoeken, ook al woon je midden in de stad.

Kom binnen!

Met de lift of de trap bereik je via de galerij je appartement. Eenmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot het toilet, de slaapkamer en woonkamer met open keuken. Ook is er een techniekruimte in het appartement. Hier kun je je wasmachine en droger neerzetten en je voorraad opbergen.

Van alle gemakken voorzien

De woonkamer is ruim en licht en geeft toegang tot het balkon. De open keuken grenst aan de woonkamer. Je dag start je in de ruime badkamer met een wastafel en een douchehoek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp