B

Woonoppervlakte: 73m2

Perceel: 0m2

1 slaapkamers

CAROLINA PARC

WILT U OOK GROEN, MODERN EN VRIJ GAAN WONEN, DICHTBIJ DE STAD EN MET ALLE VOORZIENINGEN NABIJ?

Carolina Parc is een ware blikvanger. Zo is de ruim opgezette nieuwbouw van Carolina Parc prachtig te omschrijven. Dankzij de parkachtige setting, de vriendelijke uitstraling van de twee exclusieve appartementengebouwen (waarvan één gebouw bestemd is voor koopappartementen) en de aanblik van ruime hoekbalkons met vrij uitzicht springt dit gewilde project in Leidschendam-Voorburg volop in het oog.

In de woningzoeker op de projectwebsite, vindt u de woningplattegronden per woningtype. In de woningzoeker kunt u zien waar de veertig luxe koopappartementen en de twee penthouses zich in het elf etages tellende gebouw bevinden. Per verdieping worden de appartementen met de woonoppervlaktes getoond. Door een appartement te selecteren, kunt u de specificaties zoals het aantal kamers, het aantal m² buitenruimte en de zonligging van het appartement zien.

De prognose start bouw: tweede kwartaal van 2022.

Parkachtige setting

‘Minder is juist meer.’ Dat was de conclusie voor de herontwikkeling van Carolina Parc: zeer ruim opgezet met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en vrij uitzicht. De twee appartementengebouwen met een half verdiepte garage worden dan ook omringd door veel gras, bomen en planten.

Veertig luxe koopappartementen en twee penthouses

Het elf verdiepingen tellende appartementengebouw bestaat uit veertig luxe koopappartementen en twee penthouses. Ongekend fijn zijn de royale hoekbalkons van minimaal 20m² die op twee zijden zijn georiënteerd en waarin tevens ruimte voor groen is gereserveerd. Dankzij de glazen schuifpuien aan weerszijden wordt buiten naar binnen gehaald en geniet u als bewoner van volop uitzicht. Vanaf een aantal etages is zelfs de zee te zien! De woningen kennen bovendien veel inrichtingsvrijheid.

* Ruime appartementen met veel glas en licht
* Veel variatie in woningtype met volop indelingsvrijheid
* Grote buitenruimtes/terrassen met een zonnige ligging
* Met het comfort van nieuwbouw
* Een prachtige moderne uitstraling
* Veel aandacht voor architectonisch ensemble
* Duurzaam gebouwd en een laag energieverbruik
* Inclusief badkamer, voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
* Levensloopbestendige woningen
* Parkeren in de halfverdiepte parkeergarage

Als bewoner van één van de koopappartementen van Carolina Parc heeft u altijd een parkeerplaats in de half verdiepte garage op eigen terrein, die u via de Veurse Achterweg bereikt. Hier bevinden zich ook de ruime bergingen. Bovendien bevinden zich op straatniveau diverse elektrische deelauto’s met laadpaal, waarvan u gebruik kunt maken.

De parkeerplaatsen zijn niet in de koopsom inbegrepen en bedragen 17.500,- euro per parkeerplaats.

Ideale ligging

De geluksvogels die straks een appartement in Carolina Parc bewonen, genieten van de ideale, centrale ligging in Leidschendam-Voorburg. Aan de rand van de gezellige woonwijk ’t Lien en op een steenworp afstand van de nieuwe Mall of the Netherlands, de winkels op de Damlaan en gezellige Sluis aan de Vliet. Hier is het in de zomer altijd druk op de terrassen! Bovendien ligt Carolina Parc vlak bij de uitvalswegen naar steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam. En heeft u even geen auto tot uw beschikking? Dan pakt u een van deelauto’s, bestemd voor de bewoners.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp