DE BOOMGAARD-LANDGOED VOORLEI

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 142m2 tot 144m2

Perceel: 89m2 tot 101m2

DE BOOMGAARD

SALES LOUNGE (CARRE MIDDENIN HET PARK, GELEGEN TER HOOGTE VAN VEURSESTRAATWEG 185 LEIDSCHENDAM) OOK GEOPEND ELKE DONDERDAG VAN 16.00 TOT 18.00 UUR EN IEDERE EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND

DE BOOMGAARD
In de unieke setting van De Boomgaard leef je met de seizoenen. Frisse bloesem in het voorjaar, schaduw in de zomer en vruchten in het najaar. Kleinschalig wonen op Landgoed Voorlei met meer fruitbomen dan huizen. In De Boomgaard staan straks negentien geschakelde woningen met een landelijke architectuur en gebouwd van natuurlijke materialen.

Kenmerken:
– Negentien geschakelde woningen in een boomgaard
– Landelijke architectuur met natuurlijke materialen
– Wonen op een landgoed middenin de natuur
– Woonoppervlak circa 143 m²
– Vier tot vijf slaapkamers
– Zonnig terras en royale gemeenschappelijke buitenruimte
– Overkapte parkeerschuren
– Woningborg Garantie voor extra zekerheid
– Zeer duurzaam en energiezuinig
– Prijsrange indicatief vanaf € 695.000 v.o.n.
– Genoemde verkoopprijzen zijn inclusief parkeerplaats
– De indicatie voor oplevering is 4e kwartaal 2024/1e kwartaal 2025.
– Energielabel tot A+++

Één van de aller-, allermooiste nieuwbouwlocaties van Nederland. Wonen op Landgoed Voorlei in Leidschendam-Voorburg is echt iets bijzonders. Ruim dertig hectare parklandschap met 325 woningen verdeeld over negen intieme groengebieden. Ieder met zijn unieke architectuur en eigen identiteit. Zeer duurzaam en energiezuinig. Strategisch gelegen tussen Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Binnenkort start de verkoop van de grondgebonden woningen op Landgoed Voorlei. Het gaat om statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke half vrijstaande woningen, vrijstaande villa’s en zelfs een aantal vrije bouwkavels in de deelprojecten Het Lint, De Boomgaard en Vlietzicht. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2023.

Landgoed Voorlei tussen Leidschendam en Voorschoten sluit aan op de historische landgoederenzone. Een bosrijke omgeving tussen Vliet en duinrand waar welgestelden in de zeven- en achttiende eeuw hun buitenplaatsen optrokken. Geïnspireerd op deze Hollandse landschapsarchitectuur krijgt Landgoed Voorlei enerzijds de grandeur van de classicistische stijl uit de zeventiende eeuw met haar strakke symmetrie, geometrische vormen, imposante lanen, een carré van lindes, heggen en hagen, sloten en een vijver. Anderzijds komt er de romantische Engelse tuinstijl uit de achttiende eeuw waar je kunt dwalen langs kronkelpaadjes en wegdromen bij doorkijkjes, overhangende takken, beken en bruggetjes.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp