Beneden woningen met tuin

€ 749.850 tot € 755.850

Woonoppervlakte: 119m2

Perceel: 0m2

3 slaapkamers

DE HERENTUYN IN CENTRUM VOORBURG

De verkoop is gestart! U kunt zich nog aanmelden als reserve kandidaat.
Dé droomsetting waar modern wonen en comfort samenkomt in het historierijke Huygenskwartier in Voorburg.

Modern comfort in het historierijke Huygenskwartier – Voorburg
Een droom voor velen. Wonen in het historische dorpscentrum van oud-Voorburg: het karakteristieke Huygenskwartier. Wie hier wandelt, ademt de cultuurhistorische sfeer als vanzelf in. Ook vindt u in het Huygenskwartier tal van voorzieningen die het dagelijks leven veraangenamen. Van de gezellige restaurants en koffietentjes op loopafstand, de zaterdagse markt op het prachtige Oosteinde en de nabijheid van het lommerrijke park van de voormalige buitenplaats Vreugd & Rust.

Omdat Voorburg grenst aan Den Haag zijn ook de voorzieningen die de Hofstad biedt goed bereikbaar voor de bewoners van De Herentuyn. Vanaf De Herenstraat ben je op de fiets binnen 15 minuten in het centrum en binnen 30 minuten op het strand van Scheveningen. Ook met de auto en het openbaar vervoer is De Herentuyn in Voorburg uitstekend bereikbaar: uitvalswegen en snelwegen (A12 en A4) bevinden zich op drie minuten rijden en NS-station Voorburg bevindt zich aan de rand van de Herenstraat.

DE HERENTUYN
De Herentuyn is een zorgvuldige herontwikkeling in oud-Voorburg, ter hoogte van de Vlietstraat en delen van de Raadhuisstraat en Herenstraat. De ontwikkeling is een initiatief van de in buitenplaats Sionslust gevestigde projectontwikkelaar Waaijer Projectrealisatie, in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten en het in de Herenstraat gevestigde architectenbureau RPHS+. De Herentuyn wordt prachtig opgenomen in de bestaande historierijke dorpskern met bijzondere toevoegingen van groen in de straten en op de daken.

WONINGEN
De Herentuyn omvat 37 comfortabele en energiezuinige appartementen, maisonnettes, stadswoningen en herenhuizen met vaak royale buitenruimtes. Een deel hiervan is gegroepeerd rond een zorgvuldig ontworpen daktuin met volwassen groen. Parkeren kunt u in de ondergrondse garage met lift. Snel even een boodschap doen kan in de vernieuwde Hoogvliet, die binnen De Herentuyn van plaats verandert.

•    Prachtige locatie in het historisch dorpscentrum van Voorburg
•    Energiezuinig 
•    WTW installatie
•    Woonoppervlakte van 46 tot 149 m2
•    Inclusief sanitair
•    Gasloos / warmtepomp / vloerverwarming / vloerkoeling
•   Verplichte afname van één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van 37.500,- euro

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Schrijf u nu in op de projectwebsite voor de comfortabele en luxe appartementen, stadswoningen en herenhuizen van De Herentuyn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp