Vrijstaande Villa

Woonoppervlakte: 216m2 tot 223m2

Perceel: 593m2 tot 1577m2

4 slaapkamers

Stel je eens voor; een ruime vrijstaande woning met garage, 4 of 5 slaapkamers én vanuit de achtertuin fantastisch uitzicht over water en/of groen. Zo’n droomhuis vind je in De Veurse Horsten! Aan de Boslaan komen 6 vrijstaande unieke villa’s met een royaal kavel. Opvallend zijn de architectonische details, zoals het fraaie metselwerk en/of stoere gevelbekleding maar ook de vele speelse raampartijen. Nieuwsgierig? Kom mee naar binnen!
Kom binnen!
Je komt de woning binnen in de hal. Hier is ook de meterkast en een toilet. Via de hal stap je in de ruime woonkeuken met eetgedeelte en de riante woonkamer waar voldoende plek is voor het hele gezin. De schuifpui(en) en/of openslaande deuren bieden toegang tot de tuin. Parkeren kan in je eigen garage of op 1 van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Ideaal!

Aan ruimte geen gebrek
Op de 1e etage biedt de overloop toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 1 met inloopkast), een badkamer, een 2e toilet en een afgesloten berging. De badkamer is standaard al heel luxe uitgerust, maar kan je uiteraard ook naar eigen wens nog finetunen. Op de 2e verdieping zijn er nog eens 1 of 2 slaapkamers. Daarnaast is er nog een afgesloten techniekruimte waarin je ook de wasmachine en droger kwijt kunt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp