De Veurse Horsten – De Waterweide

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 147m2 tot 170m2

Perceel: 126m2 tot 339m2

Veurse Horsten, weids wonen waar rust en groen elkaar ontmoeten

De verkoop van De Waterweide is gestart! Interesse? Schrijf je in op de website.

Bloemen plukken in de weide, kikkers spotten langs de waterkant, wandelen door het groen en uitkijken over het landschap. Hier leef je het leven op jouw manier; in harmonie met je buren en toch in alle vrijheid. Dat gevoel geeft De Veurse Horsten je. Alsof je op vakantie bent, maar dan thuis waar alles net een beetje beter is. Tijd om je meer te vertellen over deze unieke buurt in de Duivenvoordecorridor. Verken de werelden van Veurse Horsten en laat je verleiden door het ultieme buitenleven.

Wat een plek!
De Veurse Horsten komt tussen de boerderijen en landgoederen in de Duivenvoordecorridor. Ben je bekend in dit deel van Leidschendam en Voorschoten? Wandel dan in gedachten naar de Gamma aan de Veursestraatweg en bedenk dat dit gebied wordt teruggegeven aan de natuur. Asfalt en bestrating maken plaats voor water en weiland en in die setting komen 2 ultiem rustige woonwerelden. Zin in gezelligheid? Dan fiets je zo naar Voorschoten, Leidschendam, Den Haag of Leiden.

Project: De Waterweide
De Waterweide is een idyllische plek gelegen in het groen en grenzend aan het water. Hier worden 26 Oeverwoningen gebouwd waarvan de achtertuin direct aan het water ligt. Naast de Oeverwoningen komt hier ook een exclusieve 2 onder 1 kapvilla. Een ideale plek om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur, zonder daarbij in te leveren op comfort en luxe.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp