Hoekszand Fase II

Plaats: Hoek van holland

Woonoppervlakte: 0m2

Perceel: 0m2

HoeksZand

HoeksZand Fase 2 is het ‘logische vervolg’ op de succesvolle ontwikkeling van Hoekszand, gelegen aan de Dokter Kniplaan in de wijk l’Avenue, te Hoek van Holland. HoeksZand Fase 2 is één van de laatste ontwikkelingen in de wijk l’Avenue en vormt daarmee straks het ‘slotstuk’ van de ontwikkeling van de wijk.

In HoeksZand Fase 2 komen twee soorten woningen, te weten: villa’s (die een vervolg zijn op de gewilde villa’s van HoeksZand) én patiowoningen. Deze patiowoningen bieden al het comfort van stedelijk wonen, maar dat in een rustige en prettige opzet. Dit type woningen is echt nieuw voor de wijk en zorgt daarmee voor nog meer variatie en bedient een brede doelgroep. Hiermee geeft dit project ook invulling aan de missie van WDevelop, namelijk zorgen dat iedereen fijn en betaalbaar kan wonen in een leefbare omgeving.

Op dit moment wordt gewerkt aan de eerste stedenbouwkundige studies voor HoeksZand Fase 2. Vervolgens zal het vervolgtraject van de planontwikkeling en het vergunningentraject verder worden ingezet.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp