Leidschekade Fase 2

Plaats: Leidschendam

Woonoppervlakte: 0m2

Perceel: 0m2

Leidschekade fase 2

Leidschendam ligt ideaal. Wie hier straks woont heeft alles voorhanden en is desgewenst ook zo in het centrum van Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Net iets verderop ligt Rotterdam. Vanaf deze woonlocatie reist men eenvoudig met eigen of openbaar vervoer. Net waar men de voorkeur aangeeft. Er is een rijk aanbod van voorzieningen die lopend of fietsend bereikbaar zijn. Ook de Vliet is fijn dichtbij; vanaf hier vaar je zo naar Delft, Leiden of de Kaag.

Historische rijkdom

De architectuur van het oude centrum van Leidschendam én Leidschekade vindt zijn weg terug in een oud-Hollandse waterstad. Charmant door de variatie en detaillering en herkenbaar aan de mooie sierlijsten of het siermetselwerk die de overgang van de gevel naar het dak accentueren. Opvallend zijn ook de hoge raampartijen en details bij de entrees.

Leidschekade is een kleinschalige ontwikkeling van 15 luxueuze appartementen e vanaf 61 m2 tot 123 m2 en voldoet geheel aan de nieuwbouweisen. Alle 15 woningen worden voorzien van vloerverwarming.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp