Woood

Plaats: Leidschendam

€ 355.000 tot € 645.000

Woonoppervlakte: 60m2 tot 124m2

Perceel: 0m2

15 EIGENTIJDSE APPARTEMENTEN IN VOORBEREIDING

Hier vind je jouw nieuwe thuis.

In het nieuw te bouwen project WOOOD komen straks 15 koopappartementen beschikbaar in het gezellige Leidschendam. Wie op zoek is naar een toekomstbestendig, gelijkvloerse woning is hier helemaal op de juiste plek. WOOOD bouwen we volgens de meest duurzame vorm; hout stoot geen CO2 uit zoals beton maar slaat het juist op.

De levensduur van een houten gebouw is hetzelfde als een betonnen gebouw. En ook heel belangrijk; een houten gebouw is ongekend fijn om in te wonen. Kies je nieuwe thuis uit het aanbod van tweekamerappartementen van circa 60 m2 en vierkamerappartementen van circa 90 m2 of circa 120 m2.

Alles in de buurt

Leidschendam is een fantastische plek om te wonen door de ligging tussen het chique Voorburg en een prachtig natuurgebied. Hier woon je in een bestaande omgeving waar je alles hebt. Op zowel loop- als fietsafstand zijn winkels voor je dagelijkse boodschappen. De bekende ‘Sluisjes’, de karakteristieke ophaalbrug, de gezellige terrasjes langs de Vliet… je woont er vlakbij. Scholen, sportvoorzieningen, speciaal winkels, warenhuizen en restaurants zijn er volop. Op loopafstand is het vernieuwde winkelcentrum Damplein en je staat ook binnen een kwartiertje in de Westfield Mall of the Netherlands met ongeveer 200 winkels! Recreatiegebied Vlietlanden ligt om de hoek en het Leidschendammerhout. Hier woon je met winkels, groen en water in de directe omgeving.

Vanaf deze woonlocatie reis je ook eenvoudig met eigen of openbaar vervoer. Net waar je de voorkeur aan geeft. De bus stopt om de hoek aan de Oude Trambaan. Je kunt ook naar het station Leidschendam-Voorburg wandelen fietsen waar je kunt kiezen uit maar liefst drie lijnen van de RandstadRail die Den Haag Centraal en Rotterdam centrum verbindt, stopt in Leidschendam en sluit aan op tram 19, die naar Delft gaat. In de directe omgeving zijn busverbindingen. Vanaf WOOOD reis je eenvoudig overal naar toe.

Ben je benieuwd hoe deze appartementen aansluiten bij jouw woonwensen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op de projectwebsite, dan blijf je automatisch, vrijblijvend op de hoogte.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp