Oeverwoning

Woonoppervlakte: 147m2

Perceel: 126m2

4 slaapkamers

Op zoek naar een leuke eengezinswoning waarin je woont omringd door groen en dicht bij een speelweide voor de kids? Dan is een Oeverwoning in De Waterweide precies wat jullie zoeken! De rijtjes met waterwoningen, maximaal 6, hebben allemaal een woningbrede dakkapel zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Aan ruimte geen gebrek. En wat dacht je van dat fantastisch terras op het zuidwesten aan het water! Verder heb je samen met je buren ook nog eens een tuin zo groot als een voetbalveld.

Kom binnen!
Je komt de woning binnen in de hal. Hier is ook de meterkast en een toilet. Via de hal kom je in de woonkamer met deur naar het zonovergoten terras. De verdiepingshoge ramen aan de voorzijde verbinden de keuken met buiten. Parkeren doe je uit het zicht op het binnenterrein, de zgn. Bloesemgaard. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, want je beschikt over 1 of 2 eigen parkeerplaats(en).. In de gezamenlijke bergschuur heb je ook nog een eigen berging waarin je de fietsen kwijt kunt. Ideaal!

Aan ruimte geen gebrek
Op de 1e etage is de overloop met 3 slaapkamers, een 2e separaat toilet en een badkamer. Beiden ruimtes zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Via de trap kom je op de zolder waar zich de 4e slaapkamer bevindt. In de afgesloten techniekruimte is er plek voor je wasmachine en droger.

Rentekorting met de Groenverklaring
Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

De verkoop van De Waterweide is gestart. Bezoek de projectsite voor het actuele aanbod.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp