Oude Postkantoor Damlaan

Plaats: Leidschendam

€ 285.000 tot € 875.000

Woonoppervlakte: 39m2 tot 136m2

Perceel: 0m2

Oude postkantoor Damlaan, Leidschendam

Heb je het al gehoord of gelezen?! Er wordt een eigentijds aanbod van nieuwbouw­woningen ontwikkeld op het adres: Damlaan 42 in Leidschendam. Op de plek waar eerst het postkantoor dienst deed wordt een veelzijdig nieuwbouw­aanbod ontwikkeld bestaande uit: (starters)­appartementen, woon/werk ateliers en stadswoningen. Hier op dit adres kun jij straks wonen, in een spiksplinter nieuwe woning, toekomst­bestendig dus energiezuinig en comfortabel. Dichtbij winkels, terrasjes, restaurants, musea en uitvalswegen. Stel je eens voor hoe gaaf het zou zijn als je hier straks woont! Echt héél leuk en mooi!

In Leidschendam woon je lekker centraal. In een omgeving met rijk voorzieningenaanbod en dicht bij de uitvalswegen A12 en A4 richting Leiden, Schiphol, Amsterdam en Den Haag bijvoorbeeld. Shoppen, een filmpje pakken en lekker eten kan in het befaamde nieuwste winkelcentrum: de Westfield Mall of the Netherlands waar je zo op je fiets of met de tram naar toe kunt gaan. In de directe omgeving zijn er ook verschillende basis- en middelbare scholen, sportclubs, voor een terrasje kun je naar de sluisjes gaan en in de buurt zijn er ook parken, musea, het strand en uiteraard een direct vaarroute door de Vliet. Eenmaal op deze plek wonen maakt dat je hier altijd wilt blijven. Leidschendam-Voorburg is een omgeving met een ideaal woonklimaat. Ontdek het zelf; ga op pad.

Een nieuwbouwproject waar alles klopt. Moderne, compacte 2-kamer appartementen, studio’s, ruime (top) appartementen en praktische atelierwoningen. Veel variatie in woningtypes, zodat iedereen die op deze toplocatie wil wonen hier een thuis kan vinden.

Het project het Oude Postkantoor aan de Damlaan wordt in 2 fasen gerealiseerd. Fase 1 is een aanbod van Studio’s, Appartementen, Top-appartementen en Woon/werk woningen. De vier Stadswoningen en de starters-appartementen worden in fase 2 gerealiseerd.

De start verkoop van fase 1 staat nu gepland in de zomer van 2024. De start verkoop van het woningaanbod in Fase 2 staat gepland voor eind 2025.

Duurzame en energiezuinige nieuwbouw-

Starters appartementen
Appartementen
Top appartementen
Woon/werk ateliers
Stadswoningen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van nieuwbouw­project het ‘Oude Postkantoor Damlaan’.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp