Penthouse Type G

Woonoppervlakte: 138m2

Perceel: 0m2

3 slaapkamers

In carré De Horst komen duurzaam wonen (A+++), groene rust en modern comfort allemaal samen. Neem deze Penthouses Type G met uitzicht op groen! Deze ruime woningen hebben 4 woonlagen, 3 ruime slaapkamers en een eigen dakterras. De zonligging op het zuid-westen is ideaal te noemen. De auto parkeer je veilig in de parkeergarage onder de hoftuin. Lijkt dit je iets?
Kom binnen!

Via de parkeergarage bereik je de voordeur van jouw eigen entree op de begane grond. Daar bevindt zich ook de afgesloten berging waarin je de fietsen kwijt kunt. Je stapt binnen in de hal, hier kun je met de trap, of de lift naar jouw penthouse op de bovenste etage. De ruime woonkeuken heeft openslaande deuren naar het terras.

Aan ruimte geen gebrek

Er zijn 3 slaapkamers en twee badkamers badkamer voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Daarnaast is er nog een afgesloten techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp