Poortwoning Type A

Woonoppervlakte: 189m2

Perceel: 1m2

4 slaapkamers

Wat een fijne ruime eengezinswoningen zijn deze 4-laagse Poortwoningen! Ze liggen op de hoek van het carré De Horst en ‘bewaken’ als het ware de entree. Met een woonoppervlakte van circa 189 m2 en maar liefst 4 slaapkamers bieden deze royale Poortwoningen álle ruimte voor je woonwensen. De gezamenlijke binnentuin wordt een gezellige ontmoetingsplek voor álle bewoners. Daarnaast beschikt elke Poortwoning ook over een privé tuin, een dakterras, fietsenberging en 2 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage. Ideaal!

Kom binnen!
Via de parkeergarage bereik je de voordeur van jouw eigen entree op de begane grond. Je stapt binnen in de hal. Hier is ook een toilet, de meterkast en een trap naar boven. De woonkamer bevindt zich op de 1e etage en is lekker licht dankzij de ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt de tuingerichte hoekkeuken met ruimte voor een grote eettafel. Aan deze zijde, biedt een deur toegang tot jouw privé gedeelte van de gemeenschappelijke binnentuin.
Voor iedereen een slaapkamer
Op de 2e etage zijn er 3 slaapkamers, waaronder een woningbrede slaapkamer aan de tuinzijde. De badkamer en het 2e toilet zijn voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Op de 3e etage ligt slaapkamer 4 en biedt de overloop toegang tot het dakterras. Ook is er een afgesloten techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp