Tuindershof De Erven fase 2 | bouwnummer 04 (Bouwnummer 047)

Woonoppervlakte: 0m2

Perceel: 0m2

3 slaapkamers

Deze ideale rijwoningen met een woonoppervlakte van circa 117 m2 tot 124 m2 aan woonplezier liggen middenin Tuindershof De Erven fase 2. Het zijn 2 fraaie huizenrijen in 2 verschillende gevelkleuren. Stuk voor stuk met stoere architectonische details. Drie woningen springen direct in het oog dankzij de tuitgevels. Met een woonkamer van circa 4,80 m breed, 3 slaapkamers op de 1e verdieping én een ruime zolder, zijn deze woningen ideaal voor z’n tweetjes of voor jonge gezinnen! Iets voor jullie?

Kom binnen!
Je komt de woning binnen in de hal, hier bevindt zich ook een toilet en de meterkast! Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer met open keuken. Dankzij de hoge ramen aan weerszijden van de openslaande deuren is de woonkamer lekker licht. Op zomerse dagen gooi je hier de deuren lekker open en loop je zo de tuin in! De berging in de achtertuin is handig om je fiets(en) in te stallen! Je auto parkeer je dichtbij op één van de openbare parkeerplaatsen.

Iedereen een eigen slaapkamer
Op de 1e etage zijn er ruime 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche en een wastafel, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. Ook op de zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Het kan allemaal. Op deze verdieping vind je overigens ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger in een afgesloten bergruimte.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp