Terrasvilla Type E

Woonoppervlakte: 309m2

Perceel: 1m2

6 slaapkamers

Wil je wonen in een ruime woning met een prachtig uitzicht op groen en een groot terras? Bekijk dan de indrukwekkende Terrasvilla XL in het carré De Horst. Er zijn twee woningen van dit type beschikbaar. De woningen hebben een groot terras dat rondom loopt, wat de perfecte plek is om te genieten van het buitenleven. Met maar liefst 6 slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin.

Ruime woning met groot terras en uitzicht op groen: de Terrasvilla XL
Je komt de woning binnen via jouw eigen entree op de begane grond, bereikbaar via de parkeergarage. In de hal vind je de meterkast, fietsenberging en een trap naar boven. Op de eerste verdieping bevindt zich de royale woonkamer met een vide en schuifpui naar het grote terras. De woonkeuken is de kers op de taart van deze mooie woning.
Comfortabel en ruim wonen in de Terrasvilla XL
De Terrasvilla XL biedt comfortabel en ruim wonen met 6 slaapkamers, 3 aparte toiletten, een badkamer met luxe tegelwerk en sanitair en een techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp