Terrasvilla Type F

Woonoppervlakte: 252m2

Perceel: 1m2

5 slaapkamers

Ben jij op zoek naar een ruime woning met een prachtig uitzicht op groen en een groot terras? Dan is de indrukwekkende Terraswoning XXL in De Horst misschien wel iets voor jou. Er zijn twee van deze woningen beschikbaar. Met zijn grote terras op het zuidoosten is dit de perfecte plek om te genieten van het buitenleven. De woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en biedt dus voldoende ruimte voor een groot gezin.
Wonen in luxe: Ontdek de Terraswoning XXL met adembenemend uitzicht
Je komt de woning binnen via jouw eigen entree op de begane grond, bereikbaar via de parkeergarage. In de hal vindt u de meterkast, fietsenberging en een trap naar boven. Op de eerste verdieping bevindt zich de royale woonkamer met vide naar het grote terras. De woonkeuken is het pronkstuk van deze prachtige woning.
Praktisch en elegant: De Terraswoning XXL biedt veel ruimte en comfort
De Terraswoning XXL biedt comfortabel en ruim wonen met 6 slaapkamers, 2 aparte toiletten, een badkamer met luxe tegelwerk en sanitair en een techniekruimte waarin u de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp