Terraswoning Type B

Woonoppervlakte: 155m2

Perceel: 1m2

3 slaapkamers

Op zoek naar een leuke eengezinswoning? Misschien is een Terraswoning precies wat jullie zoeken! Van dit woningtype zijn er maar 2 beschikbaar. Deze woningen liggen in De Horst naast de poortwoningen, met een terras aan de voorzijde op het noordwesten en de gemeenschappelijke binnentuin op het zuidwesten. Met 4 slaapkamers zijn deze woningen ideaal. Iets voor jullie? Kom even binnen!

Kom binnen!
Via de parkeergarage bereik je de voordeur van jouw eigen entree op de begane grond. Daarnaast bevindt zich ook de afgesloten berging waarin je de fietsen kwijt kunt. Je stapt binnen in de hal, hier is ook de meterkast en een trap naar boven. En bovendien is hier een ruimte slaapkamer te vinden. De woonkamer bevindt zich op de 1e etage en heeft een schuifpui naar het terras aan de voorzijde. De keuken is tuingericht, aan deze zijde biedt een deur toegang de gemeenschappelijke binnentuin aan de achterzijde.
Comfortabel wonen
Op de 2e etage is er 1 slaapkamer en een badkamer met douche en toilet voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Via de trap kom je op de 3e etage waar er nog eens 2 slaapkamers zijn plus een afgesloten techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp