Terraswoning Type D2

€ 679.000

Woonoppervlakte: 182m2 tot 184m2

Perceel: 1m2

4 slaapkamers

In carré De Horst komen duurzaam wonen (A+++), groene rust en modern comfort allemaal samen. Neem deze 8 fraaie Terraswoningen Type D2 met uitzicht op groen! Deze ruime woningen hebben 4 woonlagen, 4 ruime slaapkamers, deze wonignen hebben een eigen toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin én een terras aan de buitenzijde van het gebouw. De zonligging varieert per bouwnummer. De auto parkeer je veilig in de parkeergarage onder de hoftuin. Lijkt dit je iets?

Kom binnen!

Via de parkeergarage bereik je de voordeur van jouw eigen entree op de begane grond. Daarnaast bevindt zich ook de afgesloten berging waarin je de fietsen kwijt kunt. Je stapt binnen in de hal, hier is ook de meterkast, een toilet en een trap naar boven. De woonkamer bevindt zich op de 1e etage en heeft een schuifpui naar het terras aan de voorzijde. De keuken is tuingericht en aan deze zijde bieden openslaande deuren toegang tot de binnentuin.

Aan ruimte geen gebrek

Op de 2e etage zijn er 2 slaapkamers, een 2e separaat toilet en een badkamer voorzien van luxe tegelwerk en sanitair. Via de trap kom je op de 3e etage waar er nog eens 2 slaapkamers zijn plus een afgesloten techniekruimte waarin je de wasmachine en droger kwijt kunt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp