2 onder 1 kapvilla – Bouw gestart

Woonoppervlakte: 165m2 tot 173m2

Perceel: 300m2 tot 427m2

4 slaapkamers

2 onder 1 kapvilla
Deze fraaie 2 onder 1 kapvilla is er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Alle 2 onder 1 kapvilla’s hebben een tuin aan het water. Geniet van het uitzicht. Uiteraard parkeer je op eigen terrein op één van de twee beschikbare parkeerplaatsen. Zo hoef je nooit ver te lopen met de boodschappen.

Kom binnen
Als je de woning binnenkomt dan kom je binnen in de hal, hierin is ook een deur naar de technische ruimte. Maar ook plek voor de jassen, tassen en schoenen van het hele gezin. Vanuit de hal bereik je de grote woonkamer. Aan de voorzijde van de woning ligt de ruime keuken. In de zomer lekker de deuren open want aan de achterzijde van de woning vind je dubbele openslaande deuren.

Iedereen een eigen slaapkamer
Boven vind je drie ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met wastafel, douchehoek en bad. Op zolder is er genoeg ruimte en hier vind je ook de technische ruimte, waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp