Het Landhuis – Bouw gestart

Woonoppervlakte: 205m2

Perceel: 480m2

5 slaapkamers

Het Landhuis
Vanaf de rustige en groene Europalaan rij jij straks over de brug jouw erf op waar dit statige Landhuis staat, een echte eyecatcher. Parkeren kan op eigen terrein naast de woning. Veel luxer dan dit wordt het niet.

Ruimte en licht
De begane grond is heerlijk ruim en licht. Rondom de woning heb je meerdere grote ramen, en openslaande deuren naar de grote achtertuin waardoor de living baadt in het licht. De grote eetkeuken is gescheiden van de woonkamer door de ruime centrale hal. De woonkamer is super royaal en biedt mogelijkheden voor een speelse indeling.

Iedereen een eigen slaapkamer
Op de eerste etage vind je maarliefst vier slaapkamers. In alle slaapkamers komt voldoende licht door de vele ramen. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en bad. Ook fijn, op deze etage is dat het toilet apart is opgenomen in de indeling. Op de bovenste verdieping is een ruime technische ruimte, met ruimte voor de wasmachine en droger. Heb je al nagedacht wat je met de grote zolder gaat doen?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp