Vrijstaande Villa Special

Woonoppervlakte: 190m2

Perceel: 385m2

5 slaapkamers

Vrijstaande villa special
Deze vrijstaande villa doet zijn naam eer aan want hier is er echt maar 1 van. Bovendien hebben jullie zelf dit markante ontwerp vorig jaar gekozen! Als jij hier straks woont dan woon je echt op een prachtige, centrale plaats in Tuindershof. Hier komt echt alles samen!

Wonen & Koken
De living kijkt vrij uit over de Meander, wat een lekker ruimtelijk gevoel geeft dat! De leefruimte op de begane grond is enorm royaal, ook de aangrenzende woonkeuken is groot. En wat dacht je van de openslaande deuren naar de tuin aan weerszijde van de woning. Op deze ruime begane grond is genoeg ruimte voor het hele gezin om samen te leven, maar elkaar niet voor de voeten te lopen, zalig!

Slapen & Baden
De etage heeft drie grote slaapkamers. Wie neemt welke is de vraag?! De badkamer is heerlijk ruim met een ligbad en aparte douche. Uiteraard is het toilet op de verdieping apart van de badkamer. De zolderetage heeft enorm veel bergruimte of je maakt er een heerlijke multimedia ruimte, speelkamer of gym van.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp