Vrijstaande Villa – Bouw gestart

Woonoppervlakte: 180m2 tot 211m2

Perceel: 345m2 tot 566m2

5 slaapkamers

Vrijstaande villa
Zoals jullie gewend zijn uit de vorige fase is ook in deze fase weer veel variatie aangebracht. En voor de vrijstaande villa’s is dat helemaal het geval. Kies jij jouw favoriet uit de verschillende materialen, steenkleuren en indelingen? Veel van de vrijstaande woningen liggen met de tuin direct aan de Meander.

Royale woonkeuken
Je komt de woning binnen in de ruime hal. Hier is genoeg ruimte voor jassen, schoenen en tassen! Door de vele ramen baadt de woonkamer in het licht. Aan de voorzijde van de woning is de royale keuken. Dit was echt een droom die uitkwam. Vanuit de woonkamer stap je zo de tuin in, de perfecte plek voor een barbecue avond met vrienden.
Welke slaapkamer kiezen jullie?
Boven vind je drie ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met wastafel, douchehoek en bad. Op zolder is er genoeg ruimte en hier vind je ook de technische ruimte, waar ook ruimte is voor een wasmachine en droger.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp