2 onder 1 kapwoning

€ 753.850 tot € 788.850

Woonoppervlakte: 139m2 tot 147m2

Perceel: 218m2 tot 226m2

3 slaapkamers

In de groene en ruim opgezette wijk Tuindershof fase 3a2 in Pijnacker komen 4 twee-onder-één kapwoningen beschikbaar. Een dwars- of mansardekap, aan jou de keuze. Deze ruime gezinswoningen hebben tussen de circa 139 en 147 m2 aan woonoppervlakte en beschikken over een ruime woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde openslaande deuren, 3 slaapkamers, een zolder en een heerlijke achtertuin met ruime gemetselde berging. 2 van de 4 bouwnummers hebben een speelse erker aan de voorzijde. Om het helemaal compleet te maken parkeer je hier op je eigen oprit. Wat een luxe! In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes en aan groene lanen. Met bruggetjes, wandelpaden en het water altijd in de buurt. Ideaal voor gezinnen, iets voor jou?

Stadse architectuur en groene paden
Door de verschillende gevelkleuren, voordeuren, ramen en hier en daar sfeervolle tuitgevels kijk je je ogen uit in de wijk. In Tuindershof fase 3a2 maak je met plezier een ommetje. Groene hagen, bomen, grasstroken en wandelpaden wissen elkaar af. Bewoners ontmoeten elkaar buiten op de paden of in de voortuin. Een gemoedelijke sfeer waar kinderen veilig kunnen opgroeien en jij in alle rust geniet van de ruimte. In de berging in de achtertuin heb je genoeg ruimte voor fietsen of tuinspullen, zodat het aanzicht netjes blijft.

Genoeg ruimte en parkeren voor de deur
Door de openslaande deuren aan de voor- en achterzijde is de woning lekker licht. Op zomerse dagen zet je de openslaande deuren wijd open en geniet je van het buitenleven. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een bad, douche en wastafel. Separaat vind je nog een tweede toilet op de verdieping. Ook op zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Wil je nog een thuisgym of een thuiswerkplek? Het kan allemaal. Op deze verdieping vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger in een afgesloten technische ruimte. De woningen met het energielabel A++++ zijn aangesloten op het warmtenet, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en vloerverwarming. Dat betekent minder stookkosten en lagere lasten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp