Rijwoning Type A

€ 469.850 tot € 525.850

Woonoppervlakte: 102m2 tot 112m2

Perceel: 92m2 tot 152m2

3 slaapkamers

In de groene en ruim opgezette wijk Tuindershof fase 3a2 in Pijnacker komen 20 rijwoningen Type A beschikbaar. Deze fijne gezinswoningen hebben tussen de circa 103 en 113 m2 aan woonoppervlakte en beschikken over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een zolder en een heerlijke achtertuin met berging. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes en aan groene lanen. Met bruggetjes, wandelpaden en het water van de Meander altijd in de buurt. Ideaal voor gezinnen, iets voor jou?

Stadse architectuur en ruime tuinen
Door de verschillende gevels, kleuren, voordeuren, ramen en hier en daar sfeervolle tuitgevels kijk je je ogen uit in de wijk. In Tuindershof fase 3a2 maak je met plezier een ommetje. Groene hagen, bomen, grasstroken en wandelpaden wissen elkaar af. Bewoners ontmoeten elkaar buiten op de paden of in de voortuin. Een gemoedelijke sfeer waar kinderen veilig kunnen opgroeien en jij in alle rust geniet van de ruimte. In de berging in de achtertuin heb je genoeg ruimte voor fietsen of tuinspullen, zodat het aanzicht netjes blijft. Parkeren? Dat doe je op het parkeerhof.

Genoeg ruimte en duurzaam
Door de raampartijen op de begane grond oogt de open leefruimte lekker licht. Op zomerse dagen zet je tijdens het kokkerellen de deur naar de tuin wijd open. Ga je naar de 1e verdieping dan vind je 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een 2e toilet, douche en wastafel. Ook op zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Wil je nog een thuisgym of een thuiswerkplek? Het kan allemaal. Op deze verdieping vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger in een afgesloten technische ruimte. De woningen met het energielabel A++++ zijn aangesloten op het warmtenet, goed geïsoleerd, hebben zonnepanelen en vloerverwarming. Dat betekent minder stookkosten en lagere lasten.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod in zowel bestaande bouw als nieuwbouw? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Interesse?

Bel ons op:

Voorburg

Nootdorp